Maria Serres: “Hem de créixer amb mesura i seguir apropant el tennis taula a tota la ciutat”

Maria Serres, nova presidenta del Club Tennis Taula Els Amics Terrassa, ha estat la convidada al programa Esports Terrassa d’aquest dilluns. Aquesta fisioterapeuta egarenca de 45 anys encapçala una junta directiva que donarà continuïtat al treball realitzat per l’antic president, Francesc Gibert, que ha estat al capdavant de l’entitat des de la seva fundació el 2001. Per endavant hi ha un mandat de 8 anys en el qual els responsables d’Els Amics buscaran potenciar el tennis taula des de totes les vessants.

Serres ha assenyalat que el club pot continuar creixent i passa per ampliar el local amb els espais adjacents, tot i que d’altres entitats de la ciutat s’hi ha interessat. També es busca incrementar el nombre de monitors i entrenadors per apropar el tennis taula a diferents col·lectius.

Maria Serres 2

Maria Serres, al programa Esports Terrassa d’aquest dilluns

Respecte als primers equips, que lluiten per classificar-se per pujar a Divisió d’Honor, assumir l’ascens passa per trobar els recursos econòmics necessaris per competir en una categoria semiprofessional.

Fa dues temporades tant l’equip masculí com el femení van guanyar-se el dret a jugar a la segona categoria del tennis taula estatal, però la junta només hi va inscriure el masculí, que va acabar baixant. Actualment és segon al seu grup de Primera, empatat a 30 punts amb el líder, l’Olot. Els tres primers es classifiquen per a la fase d’ascens.