Mario Domingo Gol Pobla

L’Europa s’interessa pel parroquial Mario Domingo

Aquesta setmana el CP San Cristóbal hauria d’oficialitzar la renovació d’Oliver Ballabriga, però, mentre no arriba la confirmació, ja s’està especulant amb la sortida d’alguns dels jugadors amb més pes de la plantilla parroquial.

L’excepcional temporada dels de Ca n’Anglada, culminada amb el play-off d’ascens, no ha passat desapercebuda per a molts equips de Segona i Tercera RFEF i un dels capitans de l’equip, Mario Domingo, ha rebut diferents ofertes, entre elles, la del CE Europa. Els escapulats busquen reforçar l’equip de cara a suplir les absències que tindran, amb l’objectiu d’assolir de nou l’ascens a Segona.

Fonts consultades al club parroquial, però, han assenyalat que tot just s’està parlant amb la plantilla i que Mario Domingo és una prioritat de cara a la propera temporada. El mateix jugador ha reconegut els contactes amb l’Europa, però no ha pres cap decisió encara.

El lateral esquerrà del San Cristóbal, que també estava en l’agenda del Terrassa FC, ha estat titular indiscutible amb Ballabriga. Ha format part de l’onze inicial en els 32 partits disputats entre lliga i play-off d’ascens i ha marcat dos gols. Mario Domingo porta cinc temporades a Ca n’Anglada, quatre d’elles a Tercera, d’on va arribar procedent de la UE Rubí.