Mario Sinués guanya el 9è Duatló de Muntanya Ciutat de Terrassa i la Cursa acaba amb polèmica

Mario Sinués s’ha proclamat guanyador de la IX Duatló de Muntanya Ciutat de Terrassa. L’atleta del Tbikes ha fet el recorregut de 6 km corrents, 20 en BTT i 3 més a peu en un temps de 1h34’. Sinués només ha participat dos cops a la Duatló de Muntanya Ciutat de Terrassa, guanyant les dues vegades.

La guanyadora de la Duatló ha estat Laura Gómez, de Ferrer Hotels Mallorca Training, que per segon any consecutiu s’ha imposat amb comoditat, completant la duatló en 1h50’.

Pel que fa a la Cursa de Muntanya, enguany ha estat marcada per la polèmica, ja que una part del recorregut no estava ben senyalitzada i alguns participants han retallat la distància del recorregut, mentre que d’altres l’han fet complet.

L’organització ha decidit, finalment, no fer entrega de premis, fet que no ha agradat gens a alguns participants que havien quedat en primeres posicions.

Enguany, la cita ha aplegat uns 550 atletes. 50 cèntims de cada inscripció han anat destinats a la Marató de TV3, per tant, es calcula que la IX Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa ha recaptat uns 300 euros per la investigació del càncer.