Marion Betriu i Giulia Poltronieri, noves directores del TNT i arts escèniques

La lleidatana Marion Betriu substituirà Pep Pla en el TNT, el festival Terrassa Noves Tendències. Aquest dijous havia de ser presentada oficialment, juntament amb l’artista Giulia Poltronieri, però l’acte ha estat ajornat com a mesura preventiva pel coronavirus.

De moment, ha trascendit que Betriu substituirà Pep Pla i que, també hi haurà una plaça de nova creació per assumir la línia de programació de les arts escèniques per a la resta de l’any. En aquest cas, l’assumirà Poltronieri.

Marion Betriu (Lleida, 1982) va ser codirectora dels Teatros del Canal i exdirectora del Frinje de Madrid. També ha participat com a jurat en algunes ocasions del Festival de titelles de Lleida i és una habitual a Fira Tàrrega.

Recordem que l’Ajuntament de Terrassa va convocar la passada tardor un concurs públic per projecte per ocupar la plaça de director o directora del Terrassa Noves Tendències, el TNT, un festival que es reformularà i passa a dir-se TINT, Terrassa Internacional Noves Tendències. Serà un format de mostra de teatre similar, però amb més vocació de projecció i intercanvi internacional.