Marta Corredera i Vicky Losada, campiones i pregoneres reivindicatives

Les futbolistes egarenques Marta Corredera i Vicky Losada han estat aquest dilluns les convidades al programa El Quarto de Reixa de Canal Terrassa. Totes dues són protagonistes, no només pels seus èxits esportius, sinó perquè divendres seran les encarregades de llegir el pregó de la Festa Major. Un encàrrec que agafen amb molta il•lusió.

Corredera i Losada han completat un gran any, guanyant la Lliga amb l’Atlètic de Madrid i la Copa de la Reina amb el Barça, respectivament. Totes dues a més han contribuït en la classificació de la selecció espanyola per al seu segon Mundial, el de França 2019, el qual esperen poder ser-hi.

Les dues jugadores terrassenques creuen que poc a poc el futbol femení té una major visibilitat i que Terrassa és un bon exemple del bon treball que s’està fent. Totes dues, però, assenyalen que queda molt camí per recórrer a l’hora d’equipar l’esport femení al masculí.

S’espera, doncs, un pregó molt reivindicatiu per a les dues campiones egarenques, que ja gaudeixen d’unes merescudes vacances després de molts estius sense fer-ne. A partir de la temporada vinent Losada continuarà buscant títols amb el Barça, mentre que Corredera espera sumar-ne els primers a les files del Llevant, probablement el seu proper destí.