Marta Corredera, Laia Sanz i Lydia Valentín obren el cicle de xerrades sobre esport

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa organitza un cicle de xerrades relacionades amb l’esport des de diferents perspectives. L’aixecadora Lydia Valentín, de la pilot Laia Sanz i de la futbolista Marta Corredera, l’obriran.

I és que, l’objectiu és visualitzar, debatre i exposar diversos temes de l’actualitat esportiva des de l’experiència en primera persona d’esportistes o professionals experts en la matèria tractada.

Per això, el cicle s’anomena Parlem d’Esport i consistirà en un mínim de tres o quatre xerrades durant aquest any 2024.

El cicle s’emmarca en una de les actuacions previstes Programa de Govern municipal. Concretament, la que apunta a organitzar cicles de tallers i taules rodones per tractar temes esportius d’interès, olimpisme  o dona.

Així, la primera xerrada porta per títol Obrint camí en els esports masculinitzats i comptarà amb la participació de Lydia Valentín, de Laia Sanz i de  Marta Corredera.

Aquesta xerrada tindrà lloc l’11 d’abril, a les 18.30 h, a la Casa de l’Esport. Es vol donar visibilitat a dones que han aconseguit grans gestes en esports amb més tendència de participació masculina.

Amb aquest cicle, es vol abordar la temàtica esportiva amb una perspectiva de 360 graus. També es vol vincular l’esport a aspectes socials, de salut i que afecten el dia dia de les persones.

A més, la xerrada estarà moderada per la periodista Carme Barceló.

laiasanz.com

laiasanz.com

womens health

 

Real Madrid Club de Fútbol