Marta Recio tornarà a reforçar el CN Terrassa de waterpolo durant la primera volta de la lliga

La Divisió d’Honor Femenina de waterpolo donarà el tret de sortida el proper 21 d’octubre. El CN Terrassa debutarà contra el Dos Hermanas de Sevilla a l’Àrea Olímpica.

El conjunt de Xavi Pérez afrontarà la competició amb un reforç de luxe, el de Marta Recio, que torna al club egarenc després de la seva aventura a la lliga australiana. Recio va fitxar la temporada passada pel CN Terrassa, on s’hi va estar fins al Nadal, per marxar després a jugar al Balmain Tigers de Sydney.

Aquest cop la jugadora barcelonina repetirà fórmula i afrontarà les vuit primeres jornades de lliga amb l’equip de Pérez, fet que suposa pràcticament tota la primera volta. Llavors els seus compromisos professionals l’obligaran a viatjar, tot i que no es descarta que pugui participar en algun altre partit amb el CN Terrassa abans d’acabar la temporada.

“És una jugadora que ens ajudarà moltíssim”, explica el tècnic local. “Per a mi, és una de les millors defensores de boia de la lliga, malgrat que pot desenvolupar-se amb garanties en qualsevol posició de l’arc, especialment pel lateral i l’extrem esquerre. És versàtil i té molt gol”. A més, Pérez entén que Recio “aportarà tots els seus coneixements a les nostres joves jugadores”.