Martí, Savall i Bayo en una programació de música clàssica amb concerts per a infants

Dins la programació estable de Terrassa Música Clàssica, en aquesta edició s’estrena un nou festival dedicat al públic infantil i familiar. Es tracta del Terrassa Classic kids i compta amb tres concerts per a tres franges d’edat diferents. La companyia Alla Corda, Xavier Lozano i una reinterpretació de Vivaldi amb 19 flautes travesseres, acostaran la música als més petits, d’una forma amena i entretinguda.

En la nova programació fins al mes de gener es podrà veure a tres grans mestres de la música clàssica com són Montserrat Martí, Jordi Savall i Maria Bayo. La filla de la cantant d’òpera Montserrat Caballé actuarà el dia 26 d’octubre. Representa la represa de la seva ja àmplia trajectòria de la soprano que interpretarà als grans mestres de l’òpera i també hi haurà una part dedicada a la sarsuela.

Per la seva banda Jordi Savall, una de les personalitats actuals més polivalents actuarà l’1 de desembre amb Xavier Díaz-Latorre per interpretar obres de Diego Ortiz, Correa de Arauxo o Antonio Valente entre d’altres. L’altra concert destacat arribarà el 18 de gener de la mà de María Bayo, la soprano espanyola amb més projecció internacional que per primera vegada actua a Terrassa.

Bayo oferirà un concert de cançó espanyola que anirà alternant amb àries i composicions per a sarsuela. I tot en un espai privilegiat com és l’Auditori. Fins a 23 espectacles, la programació de Terrassa Música Clàssica també inclou dos concerts de cobles per a sardanes, cinc corals, i bandes i orquestres i els premis d’honor de Santa Cecília. Entre les actuacions destaca la de la Massa Coral de Terrassa que aquest any commemora el seu 75è aniversari.

I tot de cara a una nova programació per a l’any que ve que podria passar pels hospitals, dins del projecte solidari “Música en vena”. La programació de música clàssica que s’ha presentat aquest dimarts amb l’actuació del baríton Juan Carlos Esteve i Joan Manau al piano, comença el pròxim diumenge dia 13 amb el projecte Beethoven, a càrrec de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48.