Martina Cardona, Paula Camus i Jordi Valls, un nou èxit del treball formatiu al waterpolo terrassenc

Paula Camus i Martina Cardona ja s’han incorporat aquest dimecres a la disciplina del CN Terrassa. Totes dues han gaudit d’un parell de dies de descans, després de proclamar-se campiones del Món Júnior amb la selecció espanyola de waterpolo. Un combinat amb un clar accent egarenc també des de la banqueta, sota la direcció del terrassenc Jordi Valls.

Tot i una semifinal complicada davant d’Itàlia, el combinat espanyol ha estat molt superior al llarg del Mundial.  I el que està clar és que moltes d’aquestes jugadores han de ser en breu la base de la selecció espanyola absoluta.

El bon treball formatiu al CN Terrassa no es tradueix només en aquestes dues medalles d’or al Mundial júnior, ja que tres esportistes més del club han sumat podi internacional aquest estiu. Daniel Díaz i Dorian Acuña van ser plata a l’Europeu cadet, mentre que Daniela Quinzada va assolir el bronze en la mateixa competició. A aquests metalls s’han d’afegir el subcampionat olímpic de Paula Leitón, Pili Peña i Bea Ortiz a Tòquio.

Jordi Valls és seleccionador espanyol júnior femení i segon del combinat absolut amb Miki Oca