Martina Fernández i Maria Manso, campiones del Món

Les waterpolistes del CN Terrassa Martina Fernández i Maria Manso s’han proclamat aquest dijous campiones del Món amb la selecció espanyola femenina cadet. La competició ha tingut lloc a Manisa, Turquia.

En la final, el combinat estatal ha superat Hongria per 7 a 10, posant la cirereta a un torneig perfecte. Les espanyoles no han perdut cap partit, demostrant el potencial que hi ha al waterpolo formatiu estatal. Fa uns dies la selecció cadet masculina també es va fer amb el títol Mundial.

Espanya no ha deixat que Hongria entrés en el partit. Al final del primer quart ja manava per 0 a 2, amb gol de l’egarenca Manso, i al descans l’avantatge s’ha ampliat fins a l’1 a 5, amb una diana també de Fernández. A la represa s’ha equilibrat la final, però en cap moment les hongareses han pogut retallar distàncies. La jugadora del CN Terrassa, Fernández, ha marcat dos gols més per certificar un gran triomf de la selecció espanyola.

A més del títol, Espanya s’ha emportat tres guardons individuals. Hajar Pérez ha estat nomenada millor portera, Queralt Antón, MVP, i Carla Fargas, millor entrenadora.

La selecció espanyola femenina cadet, campiona del Món a Turquia (Font imatge: RFEN)