La Masia Freixa s’omple de donants de sang amb “Bombers amb cor”

La Masia Freixa s’ha omplert aquest dissabte de solidaritat amb la campanya de donació de sang organitzada per «Bombers amb cor». Més de 90 persones han passat al llarg del dia per l’emblemàtic edifici del parc de Sant Jordi per donar sang, en una edició que, malgrat estar marcada per la pandèmia, ha estat tot un èxit.

La campanya de donació de sang impulsada cada any pels Bombers acostuma a omplir el Raval de Montserrat amb activitats festives, des de tallers infantils fins a actuacions de cultura popular, per a incentivar unes donacions que se solen fer al saló de plens de l’Ajuntament.

Aquest any, les limitacions sanitàries han fet que no hi pogués haver una gran festa i que s’hagués de traslladar la donació a la Masia Freixa, un espai que permet unes millors condicions tant pel que fa a la ventilació com pel que fa a evitar aglomeracions.

A més, aquest any la campanya de donació de sang també s’ha vinculat a les polseres Candela, una iniciativa contra el càncer infantil. A més de les crispetes o del suc habitual, els donants també s’han pogut endur un d’aquests braçalets.