Massotkleiner i Soler celebren un concert que homenatja Llull en el set-centenari de la seva mort

Joan Massotkleiner, rapsode, i Toti Soler, guitarrista, han fet un concert que ha homenatjat l’obra de Ramon Llull. L’actuació ha tingut lloc al Castell Cartoixa de Vallparadís i no ha deixat cap cadira buida en tota l’hora de concert.

A través d’una selecció acurada d’aforismes místics del Llibre d’Amic e Amat i de faules prosaiques del Llibre de les Bèsties, Massotkleiner i Soler s’han endinsat en l’obra d’aquell que va ajudar a polir i afinar el català.

Ja fa tres anys que Massotkleiner i Soler van començar a treballar per poder copsar, en el set-centenari de la mort de Llull, la bellesa i el sentit moral, humà i espiritual de l’obra lul·liana.

L’espectacle Llull: Mística i faula es troba dins el cicle Sons del Temps, que aquest any celebra la seva desena edició. El cicle convida a fer un viatge cultural a través de diferents èpoques, que ens parlen a través de la música i de les pedres.

El proper concert de Sons del Temps es celebrarà a la Seu d’Ègara, on Mariannah i Román García Lampaya establiran, a través dels cants sagrats i el cant difònic, un pont entre l’essència humana i els elements de la natura.