MazikDuo presenta al Centre Cultural el seu primer treball discogràfic: ‘Jewish Life, Portraits of the Past’

El pianista terrassenc Marc Sumsi, deixeble de Miquel Farré, i el clarinetista menorquí Tolo Genestar, han aprofundit en la música jueva en el seu primer treball conjunt com a duet MazikDuo.

Al disc, Jewish Life, Portraits of the Past, els dos músics, amics i titulats superiors de Conservatori del Liceu de Barcelona, fusionen els dos instruments en un projecte intimista que beu de la identitat i la història jueva del Segle XX.

L’aproximació a la música klezmer va ser casual per a Tolo Genestar, que la va descobrir recentment de la mà del seu professor de classes de postgrau a Niça, on va anar per perfeccionar els seus estudis de clàssica i contemporània.

Al ser una música amb història, aquest projecte va més enllà de l’entreteniment, també comunica i ensenya, simulant una classe d’història en una sala de concerts.

El disc, que arriba després d’un període de grans èxits personals i professionals per part dels dos intèrprets, ha estat gravat i editat al 2017 pel segell discogràfic local Temps Record. Tan Marc Sumsi com Tolo Genestar compaginen el treball amb altres projectes orquestrals i docents.