Melani Costa, bronze en 400 metres lliures al Meeting d’Edimburg de natació

La nedadora del CN Terrassa Melani Costa va aconseguir la medalla de bronze en 400 metres lliures al Meeting d’Edimburg que va celebrar-se a la Royal Commonwealth Pool entre dijous i diumenge.

La mallorquina va aturar el crono en 4.12.35, en una cursa que va vèncer Mireia Belmonte amb un registre de 4.09.08, quarta millor marca mundial de l’any. Holly Hibbott (Stockport) va penjar-se la plata. Costa havia establert el segon millor registre en les sèries matinals amb un temps de 4.14.96.

La nedadora del CN Terrassa va disputar tres proves més a la capital escocesa. En els 200 metres lliures Costa també va disputar la final A, en la qual va ser cinquena. La mallorquina va completar la seva actuació amb dues places de finalista B en acabar setzena tant en els 200 metres esquena com en els 100 lliures.

Evelyne Álvarez, vuitena en 200 braça

El club egarenc va comptar amb una segona representant en aquesta competició internacional, Evelyne Álvarez, que va obtenir la seva millor classificació en els 200 braça, distància en què va ser vuitena amb 2.33.91. La nedadora canària havia accedit a la final A amb el setè millor registre de les participants (2.32.64).

Álvarez va afrontar tres proves més a Edimburg. Va ser catorzena, finalista B, en els 100 braça, va classificar-se dinovena en els 50 braça i va ocupar la 28a posició en els 200 metres estils.