Melani Costa i Evelyne Álvarez representen el CN Terrassa a l’Europeu de Copenhaguen

La capital de Dinamarca, Copenhaguen, és l’escenari des d’aquest dimecres i fins diumenge del 19è Campionat d’Europa en piscina curta. La delegació espanyola està integrada per 9 nedadors i nedadores, entre elles Melani Costa i Evelyne Álvarez, en representació del CN Terrassa.

Costa, flamant fitxatge del club egarenc aquesta temporada, té com a repte tornar a nedar una final europea, després d’un any molt difícil, marcat pel pneumotòrax que va patir. La mallorquina, amb un palmarès internacional envejable que inclou un subcampionat del Món a Barcelona 2013, participarà en tres distàncies. El seu debut serà el dijous 14 als 100 metres lliures. El dissabte 16 competirà als 200 lliures i clourà el campionat amb els 400 lliures en el darrer dia de la competició.

Per la seva banda Álvarez encara la màxima cita continental com un regal. No es fixa fites concretes, ja que la canària no competia internacionalment amb la selecció des de l’Europeu d’Istanbul i la Gimnasiada de Doha del 2009. El seu debut serà el divendres 15 als 100 metres braça, mentre que el diumenge 17 ho farà en els 200 braça.

Sense el concurs de Mireia Belmonte a l’Europeu, la principal referent de l’equip espanyol serà Jessica Vall. Les opcions d’arribar a una final i competir per pujar al podi passen també per Marina Garcia, África Zamorano i Lidón Muñoz.

 

Evelyne Álvarez nedarà l’especialitat de braça