Melgares proposa una comissió d’investigació per aclarir la gestió feta al Portal de Sant Roc

L’Ajuntament recupera la concessió del pàrquing del Portal de Sant Roc i, per tant, podrà entrar a posar els puntals necessaris per assegurar la coberta. El ple ho ha aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern Tot x Terrassa i ERC, però no amb els de l’oposició. Una confusió en la lectura del dictamen ha retardat al final de la sessió la votació, perquè es creia que oposició i govern tenien dos textos diferents. El cert és que tenien el mateix, però en el que apareixen dos punts aparentment contradictoris: un primer en el que s’eximia de qualsevol responsabilitat a ASTASA, la concessionària del pàrquing, sobre la seguretat de la coberta; un altre en què l’Ajuntament s’assegurava la possibilitat de demandar l’empresa en cas que hi hagi hagut un mal manteniment.
Tot plegat ha despertat de nou els recels i la desconfiança entre govern i oposició en la gestió de la seguretat del Potral de Sant Roc, especialment entre la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, i qui estava al capdavant de l’anterior govern, el PSC.

L’oposició ha criticat la gestió de l’equip de govern i davant els dubtes que li ha provocat la possibilitat que la concessionària pugui presentar contenciosos, ha votat en contra.

El ple també ha aprovat el decret d’emergència en relació a la seguretat de la coberta de l’aparcament del Portal de Sant Roc.