Melgares rep el suport de Tot per Terrassa, que titlla d”indignant’ l’actitud d’Armengol

El grup municipal de Tot per Terrassa ha emès un comunicat a través del qual expressa el seu suport a la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, que aquesta setmana va patir una situació que consideren “mai s’hauria de donar entre companys de consistori”. En el text exposen uns fets que van tenir lloc durant la comissió  de Territori i Sostenibilitat, i en la qual Melgares, exposen, “va haver de suportar alçades de veu per part del regidor del PSC, Marc Armengol”, fet que consideren “una manca de respecte” que no poden permetre.

El document de Tot per Terrassa contextualitza la situació recordant que Armengol era la persona responsable de l’àrea de Territori i Sostenibilitat i qui va rebre el març l’informe de la UPC sobre el pàrquing del Portal de Sant Roc en què s’alertava de la situació de la coberta “propera al seu límit resistent”. Davant d’aquesta alerta, critiquen des de TxT, Armengol “inexplicablement, no va prendre les mesures que requeria la gravetat de la situació”.

Amb l’entrada al Govern de Tot per Terrassa l’informe va arribar a mans de la nova responsable de l’àrea, Lluïsa Melgares, que va ordenar el tancament del pàrquing de forma immediata. És per aquest motiu que la formació de Jordi Ballart considera que “la inacció d’Armengol és d’una irresponsabilitat flagrant i ens indigna”. La formació, a més, considera “idignant que (Armengol), no només no reconegui el seu error i traslladi la responsabilitat a l’equip tècnic municipal, sinó que es prengui la llicència de donar directrius sobre com actuar i que les doni, a més, alçant la veu, mostrant una falta de respecte intolerable”.

Per aquests motius, el comunicat de Tot per Terrassa exigeix al regidor del PSC que “assumeixi la seva responsabilitat com a màxim responsable de la seguretat de les ciutadanes i ciutadans en el moment que va ser informat de la situació excepcional, que requeria mesures excepcionals, que no va prendre”.

En podeu consultar el contingut íntegre de la declaració en el tuit de Tot per Terrassa: