Mercè Arànega torna al Teatre Principal aquest diumenge amb la comèdia ‘Els gossos’

Mercè Arànega torna a Terrassa amb la comèdia Els gossos, escrita i dirigida pel dramaturg argentí Nelson Valente. Serà aquest diumenge a les 18h al Teatre Principal. Es poden escollir les entrades en aquest enllaç.

A l’obra s’explica com una celebració familiar destapa un laberint de secrets enterrats en la quotidianitat: històries d’amors, odis i ressentiments.El dia del seu quaranta aniversari, la Laura té una experiència fugaç però demolidora: durant el seu trajecte habitual en metro, un desconegut li somriu i li diu alguna cosa a cau d’orella. Ja a casa, durant la festa, aquella llavor germinarà i acabarà bombardejant la “suposadament” assentada vida familiar.

És una producció de la Sala Trono amb al col·laboració del Festival Grec de Barcelona. Aquesta és la seva tercera estrena al teatre Villarroel de Barcelona.

Aquest espectacle compta amb servei d’audiodescripció i subtitulació.

Diumenge Enric Magoo reprén la programació d’arts escèniques familiar amb un espectacle ple de màgia i somriures

Enric Magoo, un dels mags més prestigiosos del nostre país i guardonat arreu del món, presenta L’inventor d’il·lusions, diumenge a les 12 del migdia al Teatre Alegria de Terrassa. L’espectacle, adreçat a públic familiar, està inclòs dins la programació del 1r Festival de Màgia de Terrassa. Ea poden comprar les entrades en aquest enllaç.

Enric Magoo es desdobla en dos personatges que faran riure i somiar a tot el públic. El fil conductor de l’obra és una exclusiva visita guiada pel laboratori del Professor Gargot per descobrir el món dels invents i els efectes especials i coneixerem les bambolines de l’il·lusionisme. I gaudirem d’un fantàstic espectacle màgic de la mà de GrandMack.