Mercè Gómez, número 11 de Catalunya en Comú: “Vaig acceptar el repte per defensar les dones”

La històrica sindicalista i feminista terrassenca, Mercè Gómez, figura a la llista de Catalunya en Comú a les eleccions generals del 28 d’abril. Ocupa el número 11 per la demarcació de Barcelona.

Gómez deixarà la presidència del Casal de la Dona en la propera assemblea per dedicar-se plenament a aquesta nova etapa. S’ha inscrit a la coalició perquè és, diu, la que millor representa els valors que ha defensat al llarg de tota la seva trajectòria i afronta el repte amb il•lusió i amb motivació.

La lluita feminista és, diu, el seu primer objectiu. Recorda que en la primera manifestació del 8 de març del 1978 ja es parlava de reduir la bretxa salarial i de repartir equitativament les tasques de la llar.

La coeducació i les pensions són altres dels temes que Gómez vol defensar a Madrid.
La candidata ha estat presentada pel portaveu de TeC a l’Ajuntament de Terrassa i alcaldable per aquesta formació a les municipals, Xavier Matilla.

Per a Matilla en aquestes eleccions generals està en joc avançar en termes socials i de progrés o anar cap enrere. I això s’aconseguirà, diu, si s’atura una possible coalició de dretes (el trifachito) i també si el PSOE avança amb politiques valentes, conclou.