Meritxell Lluís (JxT): “El Govern Ballart és molt efectista però poc efectiu”

El grup municipal Junts Per Terrassa qualifica el Govern de Jordi Ballart de ser molt efectista i de governar a cop de foto i titular. Però, en canvi després és un Govern poc efectiu sense cap concreció en els projectes més enllà de les grans declaracions. I com a exemple posa el canvi de postura del Govern davant la instal·lació de càmeres de seguretat, la manca de projecte per superar les barreres que suposen les rieres, o el retard en l’execució de les Propostes de Resolució aprovades pel ple.

La portaveu critica la manca d’informació i col·laboració de l’Equip de Govern i anuncia que el seu grup mantindrà l’estratègia de fer una oposició ferma però constructiva. D’altra banda des de Junts per Terrassa es considera que la guerra oberta entre l’Equip de Govern i el Partit dels Socialistes contamina tot el plenari.

En aquests dos anys de mandat des de l’oposició, Junts per Terrassa ha fet un miler de preguntes i ha presentat 35 propostes de resolució, 30 de les quals han estat aprovades i 65 Acords a la Junta de Portaveus, 57 dels quals han estat acceptats.