Meritxell Lluís i Pilar Rahola parlen de la llibertat de Catalunya a través dels ulls de les dones

L’Aula Magna de LaFACTCultural ha acollit aquest dimarts al vespre un acte convocat per Junts per Terrassa en la vigília del Dia de les Dones Treballadores amb el títol “8M. Juntes de Debò”. Han participat la candidata a l’alcaldia per a les eleccions municipals, Meritxell Lluís, i la periodista Pilar Rahola.

La sessió ha girat al voltant de la causa de la llibertat de Catalunya a través dels ulls de les dones. Rahola ha recordat que a dia d’avui “hi ha dones al món que encara no poden conduir un cotxe, que les poden dilapidar legalment. Dones que no poden estudiar, que no poden canviar de religió i que no poden ser felices”. Per Rahola, encara estem molt lluny de la igualtat plena i cal seguir lluitant. També ha recordat que Laura Borràs està sent perseguida perquè es dona i independentista.

Per la seva part, Meritxell Lluís ha assegurat en la seva intervenció que Junts per Terrassa no es cansarà de lluitar per la igualtat de drets per a totes les dones, no només a la nostra ciutat, ni tampoc només a Catalunya, sinó per assolir la igualtat a tot el món.