Mal Estat Asfalt Carrers

Meritxell Lluís: “La manca greu de manteniment dels carrers perjudica el dia a dia de la ciutat”

Junts per Terrassa presentarà una proposta de resolució al ple per exigir planificació i voluntat política per al manteniment de l’asfaltat de carrers. La formació denuncia l’estat dels carrers de Terrassa i diu que un manteniment preventiu adequat en el temps i forma correcte reduiria de manera significativa l’import de les reparacions correctives.

El partit diu que hi ha una manca d’anticipació de l’Equip de Govern que condiciona negativament el dia a dia de la ciutat i, sobretot, dispara els costos d’actuacions futures. Junts afirma que és necessari actuar també preventivament davant de fissures, deformacions de la base o clivellaments que són clars senyals d’envelliment i pèrdua d’elasticitat del paviment. Segons Meritxell Lluís, alcaldable i portaveu del Grup municipal: «Fa massa anys que no s’afronta l’asfaltatge integral dels carrers amb més intensitat de trànsit i més degradats. Una manca greu de manteniment i planificació que portem anys denunciant».

Segons la formació, l’Ajuntament de Terrassa ha realitzat un total de 1.836 actuacions, de diferent envergadura, de reparació de la calçada en el període 2019- 2022. Junts diu que es tracta de manteniment correctiu d’abast limitat, centrat en les zones més deteriorades. La formació afegeix que s’executen les reparacions que són més urgents i prioritàries i que poden comportar un perill tant per vehicles com per vianants. La formació conclou que aquestes reparacions són imprescindibles, però no suficients donat el mal estat de l’asfaltat en bona part dels carrers de la ciutat.

Mal Estat Asfalt CarrersMal Estat Carrers