Meritxell Lluís presenta la campanya de Junts per Catalunya destacant la pluralitat d’una llista que canvia Lluís Puig per Roger Español

Junts per Catalunya ha presentat aquest migdia els cartells electorals pel 10N: amb el lema “Ni un vot enrere”, les fotografies alternen Laura Borràs, Jordi Sánchez i Carles Puigdemont amb les paraules independència, llibertat i Catalunya. La quarta cara que trobarem en aquests cartells és la de Meritxell Lluís, número 2 de la formació per al senat i que es manté com a representant terrassenca de la candidatura. En canvi, en cau Lluís Puig. L’ex conseller de cultura va ser cap de llista de Junts per Catalunya al Senat en les últimes eleccions generals del 28 d’abril. En aquesta ocasió, el primer lloc l’ocuparà Roger Español, qui en aquells comicis es presentava amb l’ara desaparegut Front Republicà. Meritxell Lluís ha destacat que la presència d’Español a la candidatura és un exemple de com Junts per Catalunya és el més semblant a una llista unitària de l’independentisme.

Acompanyada de la presidenta del Partit Demòcrata a Terrassa, Montserrat Caupena, Lluís també també ha recalcat que pel partit els quatre caps de llista legítims són Jordi Sánchez, Josep Rull, Jordi Turull i Quim Forn. Un cop inhabilitats per la sentència del procés, però, qui es trobaran els terrassencs al capdamunt de les paperetes pel Congrés és Laura Borràs.

Per la seva banda, Meritxell Lluís participarà en actes de campanya a les comarques barcelonines durant tota la setmana. A Terrassa, Junts per Catalunya habilitarà unes carpes al carrer aquest dissabte i farà també un acte al carrer el dimecres dia 6.