Meritxell Lluís rep el suport de Jordi Turull en la presentació com a cap de llista de Junts

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha apadrinat la presentació oficial de Meritxell Lluís com a cap de llista de Junts per Terrassa, aquest dimarts a la Nova Jazz Cava.

La número dos de la candidatura, Montserrat Caupena, ha estat l’encarregada de presentar l’acte. Turull i Lluís han tingut un diàleg distès sobre les seves experiències als ajuntaments de Parets i Terrassa. També hi ha ha hagut temps per recordar els tres anys d’empresonament, compartint cel·la amb Josep Rull, i el vincle laboral amb Terrassa abans de ser secretari general de Junts.

Al seu parlament, Jordi Turull ha elogiat Meritxell Lluís, a qui considera una persona valenta, sempre compromesa a nivell local i nacional.

Al seu torn Meritxell Lluís s’ha compromès a gestionar Terrassa de manera diferent per guanyar qualitat de vida, amb la mirada posada a les futures generacions. Qüestiona la rigidesa en la planificació de les àrees de vianants i denuncia la degradació d’algunes zones. Aposta per posar en valor la disponibilitat del sol, el campus universitari i el teixit industrial per ser motor de Catalunya.

La presentació de Meritxell Lluís com a cap de llista de Junts per Terrassa ha tingut lloc quan queden poc més de sis mesos per les eleccions municipals.