Meritxell Neddermann actuarà aquest divendres al cicle “La cultura al pati” dels Minyons

El cicle organitzat pels Minyons de Terrassa ja ha superat el seu equador i després de veure passar Chalart58 & Matah, els Northern Cellos i el Circ Pistolet veurà actuar per primera vegada a Terrassa la petita de les Neddermann, la Meritxell. L’actuació serà divendres 11 de juny al local de Minyons de Terrassa a les 21h.

Meritxell Neddermann és nascuda a Barcelona l’any 1990 i de ben petita ja comença a tocar el piano. Formada als seus inicis al Conservatori del Bruc, continua els seus estudis a l’Escola Superior de Música de Catalunya i, posteriorment, fa el salt a l’altra banda de l’atlàntic.

Als Estats Units entra en contacte més directe amb el jazz, el soul, el gospel, el latin i la música moderna. Dos anys seguits obté el premi Piano Performance Division Award i es gradua Magna Cum Laude el 2014. El 2014 s’instal•la a Nova York, on s’acaba de formar com a instrumentista, compositora i arranjadora amb artistes com Moha o CLAY.

Al pati de Minyons presentarà el seu nou álbum “In the backyard of the Castle” a duo, una proposta intimista amb el seu piano.