Més 35.000 persones van visitar els diferents elements patrimonials a la Fira Modernista 2022

La Fira Modernista de Terrassa ha tancat la seva 19a edició amb un important nombre de visitants en una edició marcada per la gran afluència de públic, l’increment de les activitats programades, així com dels espais i de les entitats participants.

Tot plegat ha permès elaborar una àmplia i variada oferta d’activitats que, acompanyada de la bona climatologia, ha omplert de visitants els carrers de la ciutat durant tot el cap de setmana.

Un total de 35.109 persones han visitat alguns dels diferents elements que configuren el patrimoni de la ciutat, destacant els 13.116 visitants que han passat per la Masia Freixa, els 14.341 del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, els 4.639 de la Casa Alegre o els 1.565 del Castell Cartoixa de Vallparadís.

Com ja és tradicional, i coincidint amb la seva cloenda, es va anunciar que la vintena edició de la Fira Modernista de Terrassa estarà dedicada a la dansa, que prendrà així el relleu de la temàtica de la universitat, protagonista de la Fira d’enguany.