Més comèdia en la 45 edició del Premi Ciutat de Terrassa de Teatre

Diumenge arrenca una nova edició del Premi Ciutat de Terrassa de Teatre, que organitza el Casal de Sant Pere. La 45a edició portarà deu de les millors obres de teatre amateur de Catalunya, aquest any seleccionades entre les 53 que s’han presentat per al concurs. Destaca l’absència de clàssics i la presència d’autors catalans contemporanis, com el Ràdio 4.0 de Cristina Clemente; la Barcelona de Pere Riera, que inaugura el certamen; ‘M’esperaràs’, de Carles Alberola; i ‘Animals de Companyia’, d’Estel Solé.

Tampoc hi faltarà un Benet i Jornet: ‘Dues dones que ballen’. Destaquen dos referents italians, ‘Aquí no paga ni Déu’ de Dario Fo i la comèdia napolitana ‘Natale in casa cupiello’, de Eduardo de Filippo. Completen la programació del Premi Ciutat de Terrassa de Teatre, que s’allargarà fins al març, l’èxit de Yasmina Reza ‘Art’; ‘Un aire de família’, d’Agnès Jaoui; i ‘El pare’, d’August Strindberg.

Totes elles seran representades per companyies vingudes d’arreu del país. Tancarà el programa el 31 de març ‘Qui té por de Virginia Wolf’, fora de concurs i duta a escena per Qollunaka Grup de Teatre.