Més coques per la revetlla, malgrat el pont

Per Sant Joan, les grans protagonistes són les coques. Les pastisseries es vesteixen de gala per preparar una de les festivitats més celebrades a casa nostra. La coca no pot faltar per gaudir d’una bona revetlla. A més, hi ha llars on se’n gaudeix, fins i tot, durant els dies previs.

Venda de coques a Terrassa en una revetlla amb pont

La coca de Sant Joan acostuma a ser un dolç clàssic. En general, accepta poques novetats. Amb tot, hi ha pastissers que s’atreveixen a introduir alguns canvis. Això sí, no gaire allunyats dels sabors tradicionals. I és que la majoria de la gent s’inclina, com sempre, pel brioix farcit de nata o crema. I es repeteix l’etern debat de la fruita confitada. També les coques de llardons continuen entre les més venudes.

Venda de coques a Terrassa en una revetlla amb pont

A la Pastisseria Núria aquest any la novetat és una coca d’autor de brioix amb xocolata Bean to Bar amb daus de taronja confitada. Aquest és un concepte originari dels Estats Units que vol recuperar els orígens i els sabors reals del cacau.

Venda de coques a Terrassa en una revetlla amb pont

Aquesta revetlla cau en un cap de setmana llarg. Per això, el gran dubte és si la gent marxa, com pot repercutir això en les vendes. Amb tot, les previsions són optimistes.

Venda de coques a Terrassa en una revetlla amb pont

Sigui com sigui, i davant del dubte a l’hora de triar, cada vegada s’aposta més per coques de format més petit i més varietat, per poder tastar-ne una mica de cada. I pel que fa als preus, aquest any en aquest establiment es mantenen com en revetlles anteriors.