Més de 1.200 futbolistes de categories formatives participen al 6è Torneig d’Hivern José Luque

El futbol base pren el protagonisme aquest Pont de la Puríssima, ja que no hi ha competició de lliga. La UFB Jàbac i Terrassa organitza a les instal·lacions de Can Jofresa la 6a edició del Torneig d’Hivern de Futbol 7 i primer Memorial José Luque, en record de qui va ser directiu i col·laborador de l’entitat al llarg de 30 anys i que va morir durant la pandèmia per la Covid-19.

Més de 1.200 jugadors de les categories prebenjamí, benjamí i aleví, procedents de 82 equips de tot Catalunya, participaran des del dissabte 4 fins el dimecres 8 de desembre. Davant l’absència del RCD Espanyol, els planters del FC Barcelona, el Girona i el Cornellà aspiren a fer-se amb el títol en les categories preferents. El Jàbac ha hagut de restringir el nombre de participants, degut a l’interès de molts clubs.

Un torneig que estarà marcat per un rigorós protocol Covid, davant el creixement nombre de contagis en els darrers dies. Tots els clubs participants han hagut de signar una declaració de responsabilitat, no es podrà fer ús dels vestidors i l’accés del públic serà sempre amb mascareta.

Instal·lacions Jàbac Can Jofresa

Les instal·lacions del Jàbac a Can Jofresa seran la seu del torneig