Més de 150 alumnes de cinquè participen en un projecte d’emprenedoria

Alumnes de cinquè de les escoles Cultura Pràctica, Serra de l’Obac i El Vallès han muntat aquest al matí, en el Mercadal dels dimecres, sis punts de venda de productes artesanals elaborats per ells mateixos. El mateix alcalde de Terrassa, s’ha interessat per algun dels articles que van des de suports per al mòbil, a bosses de mà, passant per penjolls o braçalets.

Tota aquesta activitat forma part del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola, que per sisè any consecutiu impulsa la Diputació des del Servei d’Educació municipal conjuntament amb el Servei d’Emprenedoria i Economia Social. Des d’un inici els alumnes han creat les cooperatives des dels permisos inicials necessaris, fins a l’elaboració dels productes, per arribar avui a oferir-los en els punts de venda.

Els beneficis d’aquesta acció comercial es destinen a diversos projectes d’entitats solidàries. En la seva visita al Mercadal, l’alcalde de Terrassa ha destacat la importància de difondre l’emprenedoria i la cooperació ja des del mateix sistema educatiu. En el projecte Cultura Emprenedora a l’Escola hi han participat 158 alumnes dels tres centres d’Ensenyament.