Més de 2.000 persones al Raval de Montserrat clamen contra la sentència

Més de 2.000 persones s’han concentrat al Raval de Montserrat en la convocatòria feta pel Comitè de Vaga General del 18 d’Octubre. Tota la plaça ha quedat plena d’estelades i moltes pancartes demanant la llibertat dels polítics i activistes empresonats. Alguns venien de la massiva manifestació de Barcelona, feta poca estona abans. D’altres, per motius personals i familiars, han preferit quedar-se a Terrassa.

Les consignes en contra de la sentència del Tribunal Suprem i a favor de l’absolució han estat constants. A banda de les crides a la mobilització ciutadana, cada vegada són més les veus que reclamen un nou tipus d’acció que passi per la desobediència.

També hi ha hagut referències als aldarulls de les últimes nits i als que en aquell moment hi havia a Via Laietana.

Després del manifest hi ha hagut els habituals cants a favor dels presos, que cada dia sonen al Raval des que els van empresonar. A l’acabar, una marxa ha recorregut el centre sense incidents, que ha finalitzat a la plaça Vella. Allà han demanat la dimssió del conseller d’Interior, Miquel Buch i que marxin de Catalunya tant la Policia Nacional com la Guàrdia Civil.