2.300 persones participaran diumenge en la 2a Cursa de les Ciutats en un nou èxit de convocatòria

Només porta dues edicions, però està clar que la Cursa de les Ciutats de Terrassa s’està convertint en un fenomen esportiu i solidari sense precedents. Després de l’èxit de l’any passat, amb la participació de 1.453 corredors, aquest dilluns l’organització ha tancat inscripcions amb prop de 2.300 persones, superant així l’objectiu dels 2.000 inscrits.

La xifra no és definitiva, perquè hi ha més sol•licituds, i com a gest simbòlic diumenge es lliuraran 100 dorsals Fila 0 per als primers que hi arribin i així puguin contribuir en la causa. Això sí, aquests atletes no disposaran de xip i no se’ls cronometrarà el temps. En definitiva, la segona edició pràcticament dobla la xifra d’inscrits del 2018.

La cursa d’aquest diumenge està dividida en tres categories, amb cursa mini i infantil i la d’adults de cinc quilòmetres, que començarà a dos quarts d’onze del matí amb sortida i arribada a la Plaça Nova. Aquesta darrera prova, que es fot fer corrent i també caminant en família, té com a novetat un canvi en el circuit, passant per alguns dels emplaçaments més emblemàtics de la ciutat com el Pont i les Esglésies de Sant Pere. Hi haurà cinc punts de música al llarg de tot el recorregut.

Divendres a la tarda i durant tot el dissabte es podran recollir els dorsals i la bossa del corredor per l’Hotel Don Cándido. A més el dia de la cursa hi haurà sortejos de diferents regals. Qui es desplaci en cotxe, tindrà preu especial als pàrquings del Vapor Gran, Segle XXI i Ventalló.

Entre les 9 ciutats participants a la Cursa de les Ciutats de l’any passat es van recollir 154 mil euros per a la investigació del càncer de pàncrees. Terrassa va ser la tercera en participació, aportant més de 16 mil euros a aquesta causa solidària.