Més de 200 diables al correfoc de la Diada de Diables de Terrassa

Diables de Terrassa celebra aquest cap de setmana la XXVII Diada de la Colla coincidint amb el seu 43è aniversari. Ho farà amb festa, activitats i, sobretot, molt de foc. Divendres arrenca amb una cercavila amb diversos grups de cultura popular. Els acompanyaran músics, tabalers i diversos balls de lluïment. També parades en bars i comerços del centre.

El recorregut sortirà del restaurant TecaVins, al nord de la Rambla, cap a les 19.00 hores. Després de passar pel carrer del Peix, Mercat de la Independència, la Rasa, plaça Didó, Vapor Ventalló, Pantà, Gaudí, Sant Pere i Camí Fondo, acabarà a la plaça Mossèn Jacint Verdaguer.

Ja dissabte, més de 200 diables de 6 colles de foc i dues bèsties convidades encendran la ciutat amb dos correfocs consecutius. Un d’infantil, que començarà a les 21 hores, amb inici i final a la plaça Vella. A les 22 h arribarà el lluïment de les colles d’adults. Abans, a les 17 h de la tarda diverses exposicions, jocs i activitats per a tots els públics ompliran la plaça Vella.

També es podrà apadrinar una “carretilla” que cremarà durant el correfoc. El dia acabarà amb un sopar de germanor amb totes les colles convidades. Les colles participants són La Pájara, el Kerresetcaps de Puigcerdà, el Ball de Diables de Mollet, el Ball de Diables de Cornellà, i la Diabòlica de Gràcia acompanyats de Diables de Terrassa, Espurnes de Castellà i colla infantil d’Espurnes de Diables de Terrassa.

Diables de Terrasa agraeixen el suport dels patrocinadors Discmusic So i Llums, el bar El Social, el Cafè del Sergio, el GeoBoulder, el Mercat de la Independència, Cobs&Tops, el restaurant Zurito, 246 Digital Print, el restaurant TecaVins, el Centre Dental Les Escoles i el Gimnàs Squash4.