Més de 200 persones han participat en la Primera Fira d’Ocupació impulsada per la Cambra

Més de 200 persones han participat aquest dilluns en la Primera Fira d’Ocupació impulsada per la Cambra de Comerç a les instal·lacions del Museu de la Ciència. La iniciativa s’adreça a joves d’entre 16 i 19 anys que no estiguin treballant ni estudiant actualment i pretén ser un pont de trobada amb les empreses.

En aquest certamen hi han participat 25. Totes han comptat amb un estand des d’on atès els visitants, han recollit els seus currículums i els han exposat el perfil laboral que necessiten per a les seves plantilles, així com els seus processos de selecció de personal i de captació de talent.

Durant el matí, a més, s’han fet sessions de desenvolupament de competències per als joves, conferències i tallers pràctics. La fira també ha comptat amb la participació d’agents locals i comarcals especialitzats en l’àmbit de l’ocupació i la inserció laboral.

La Primera Fira d’Ocupació impulsada per la Cambra s’emmarca dins el Programa Integral de Qualificació i Ocupació, cofinançat pel Fons Social Europeu i la mateixa Cambra.