Més de 250 professors de Secundària cursen el Cine Base de narrativa audiovisual

Setmanes d’estiu de formació intensa a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya. Més de 250 professors de Secundària i uns 250 alumnes més d’entre 13 i 17 anys, participen aquests dies en la tercera edició del Cine Base, un programa d’iniciació i de nivell avançat, per adquirir les eines bàsiques de la narrativa audiovisual.

Uns cursos sobretot pràctics que passen per la fotografia, el muntatge, el so, el guió i la direcció d’actors. I tot perquè els professors adquireixin unes competències que després podran aplicar en els projectes dels seus alumnes de Secundària. L’activitat és intensa i després de treballar el guió i d’altres coneixements d’aula, el programa passa per rodar, muntar i projectar el treball elaborat en un sol dia. Una experiència que alguns professors repeteixen.

En el Summer School de l’ESCAC també els alumnes s’intrudueixen en el llenguatge audiovisual a través de la pràctica i l’experiència en la realització de projectes concrets.
Aquest és el tercer any que l’Escola de Cinema organitza el programa Cine Base, aquest cop en col•laboració amb l’Atlantida Film Festival, que ha permès al centre arribar als docents de Mallorca.