Més de 300 activitats per celebrar la Festa Major de Terrassa 2023

L’actuació de l’artista terrassenca Hanna ha estat la protagonista de la presentació dels actes de la Festa Major de Terrassa. Ha estat aquest dijous al pati de la Casa Alegre de Sagrera. És un dels noms de la programació musical, en què també destaquen Miki Núñez, Lildami, Nena Daconte, Triquell, Soleà Morente i Carla Miralda, entre altres. El Vapor Ventalló i el Jove complementaran l’oferta de concerts.

Del 30 de juny al 5 de juliol, Terrassa s’omplirà amb més de 300 activitats de tota mena, que compten amb un pressupost de 660.000 euros. La festa arrencarà amb la baixada del drac, la descoberta del Capgròs i el pregó, a càrrec del fotoperiodista Nebridi Aróztegui. El penó el portaran tres entitats: la Cobla Principal de Terrassa pels seus 100 anys, l’Agrupació Folklòrica Amunt i Crits pel seu 75 aniversari i l’Agrupació Sardanista ASERT, que en fa 60.

No hi faltarà la Festa Major Infantil al Parc de Vallparadís. Tampoc la Fira Tradicional d’Estiu i les atraccions a la Rambla, aquest any també a la plaça Lluís Companys.

Pel que fa a l‘esport, la ciutadania també podrà participar de la pedalada popular i la cursa atlètica, entre un gran ventall de propostes.

El final de festa el marcarà, com sempre, el castell de focs, que recupera la localització única a la muntanyeta de Can Boada.

A més, durant els dies de festa major s’il·luminaran els principals monuments de la ciutat, s’habilitaran dos punts lila (a la plaça del Vapor Ventalló i Vallparadís) i hi haurà quatre parelles itinerants per donar suport i informació. Pel que fa a la mobilitat, hi haurà servei d’autobús nocturn i a demanda entre parades.

La música en directe, de nou la gran protagonista

Nena Daconte, Miki Núñez i Lildami i Triquell són alguns dels artistes que presentaran les seves cançons a la Festa Major de Terrassa. També se sumen a la celebració Ladilla Rusa, P.A.W.N GANG, Carla Miralda, Soleá Morente, Queralt Lahoz, Guineu o Anabel Lee.

Es recupera un únic castell de focs

El castell de focs recupera un únic punt de llançament. Concretament, estarà ubicat a la cruïlla de les avingudes Abat Marcet amb Josep Tarradellas.

Casstells