Més de 300 persones es manifesten en contra de l’empresonament del raper Pablo Hasél

La detenció i empresonament aquest dimarts al matí del raper Pablo Hasél ha generat un moviment de solidaritat  que s’ha traduït en la convocatòria de centenars de concentracions i manifestacions arreu de Catalunya, València i les Illes. A Terrassa, la condemna de Hasél per enaltiment del terrorisme i injúries a la monarquia ha provocat una resposta ciutadana immediata, organtizada per la Plataforma de Solidaritat amb Pablo Hasél, que aplega partits polítics, entitats i associacions. Prop de 300 persones s’han congregat  al Raval a les 7 de la tarda.

S’ha exhibit una pancarta amb el lema “Pablo Hasél llibertat. Desbordem els carrers” i també nombrosos cartells demanant el seu alliberament i s’ha llegit un manifest.

Després la concentració s’ha reconvertit en una manifestació pels carrers del centre fins arribar a la comissaria de la Policia Nacional. L’edifici s’ha protegit amb diversos efectius dels Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal. Alguns manifestants han llençat pertards i ous. La calma tensa s’ha mantingut durant més de mitja hora. Dues furgones de la Brimo, els antiavalots dels Mossos, han aparegut en escena quan la situació semblava que es complicava. Finalment però, la mobilització s’ha dissolt cap a dos quarts de nou del vespre.