Més de 300 persones exigeixen una data per al nou semàfor a l’avinguda de Josep Tarradellas

Més de 300 persones han tallat aquest dimecres l’avinguda de Josep Tarradellas en ambdós sentits de circulació. Amb aquesta protesta els veïns volen exigir a l’Ajuntament de Terrassa la instal·lació immediata d’un nou semàfor. Aquesta acció es produeix una setmana després de l’atropellament on va morir un jove de 23 anys en el mateix punt.

Aquest accident mortal ha desfermat la indignació dels veïns, especialment de l’associació del Torrent d’en Pere Parres que fa anys que alerta de la perillositat de la cruïlla de l’avinguda de Josep Tarradellas i el carrer Balmes.

Diverses entitats han llegit un manifest reclamant mesures urgents per millorar la seguretat viària a la ciutat, també hi ha intervingut Josep Antoni Sánchez, president de la Fav Terrassa. Després, els assistents a la concentració han guardat dos minuts de respectuós silenci en record del jove. Els manifestants han reclamat als Consells de Districte la redacció urgent d’un informe que reculli els diferents punts negres de la ciutat.

Tot i que l’Ajuntament, per la seva banda, ha fet pública la seva intenció de col·locar un grup semafòric en aquest punt i d’altres de la ciutat, els veïns exigeixen una data concreta per a l’execució del semàfor. El consistori assegura que aquesta intervenció ja estava programada, però reconeixent que l’accident i les demandes veïnals han accelerat el procés.