Més de 4.000 dibuixos al Concurs de Minyons pel seu 40 aniversari

Minyons de Terrassa auguren una bona temporada atès les destacades actuacions que han fet en aquest inici, especialment en la diada del patrimoni celebrada el passat dia 26. Així ho ha dit el seu president en l’acte d’entrega dels premis del concurs de dibuix infantil en el qual hi han participat 30 escoles de Terrassa.

Aquest divendres s’han fet públics els tres reconeixements que s’han repartits en cinc categories. El jurat ha valorat d’entre els 4.000 dibuixos participants, els què han reflectit millor la participació de les dones en el fet casteller, o els castells de gamma extra com el 2 de 9 amb folre i manilles o els castells de deu.

Els guanyadors s’han endut diversos premis amb entrades pel Tibidabo, jocs de taula i productes dels Minyons. Els dibuixos seleccionats formen part d’una exposició que es pot veure fins el 10 de juny al local del carrer Teatre. El concurs de dibuix infantil dels Minyons és el primer acte que celebra la Colla amb motiu del seu 40è aniversari. Un aniversari que tindrà una Diada especial el 14 de juliol, coincidint amb la data del 1979 quan Minyons es va presentar a la ciutat.