Més de 4.100 escolars van participar en una edició normalitzada del cros escolar

Hi havia ganes de cros escolar i, finalment, sense restriccions. I això es va reflectir dissabte en una nova edició de l’activitat esportiva més multitudinària que es fa a Terrassa, organitzada pel Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa (CEVOT).

Més de 4.100 escolars procedents de diferents centres de la ciutat i de la comarca van prendre part en les diferents categories, recuperant així xifres prepandèmiques, en un recorregut delimitat per la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa.

Els premis, que no es lliuraven presencialment des de l’edició del 2020, van estar molt repartits. Cingle, Torre del Palau, Mare de Déu del Carme i Can Roca van ser els centres que van comandar la classificació per equips en les categories juvenil i cadet. Mare de Déu del Carme va dominar en tres de les quatre categories infantils, mentre que la resta de guardons van estar repartits en l’escola El Cim, França, El Vapor, Enxaneta i Bisbat d’Ègara.

Cros Escolar 5

El lliurament de premis es va tornar a fer presencialment

L’organització, que va comptar amb la col·laboració d’un centenar de voluntaris, va concedir un premi als valors esportius a dos alumnes de categoria infantil, Rayan Amezai, del Santa Eulàlia, i Xavier Lao, del Mare de Déu del Carme, per arribar abraçats a la línia d’arribada tot i no ser dels primers classificats.

Cros Escolar 2022 (2)

Rayan Amezai i Xavier Lao, entrant junts a meta

Les alumnes Ainara Becerro, del Joaquima de Vedruna, i Idaira Díaz, del Pere Viver, van ser les encarregades de realitzar la lectura del manifest del món de l’esport «25N-Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.