Més de 40 activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones

El pròxim 8 de març Terrassa tornarà a sortir al carrer per lluitar contra la discriminació i reivindicar una major igualtat entre homes i dones. Aquest dijous s’ha presentat la campanya pel Dia Internacional de les Dones que porta per lema Som agents de canvi per la Igualtat de gènere.

Amb un cartell de l’alumna d’Art i Disseny Laura Mayoral que apel·la a lluitar contra la discriminació i convida a la reflexió individual sobre què fer per assolir la igualtat real. Des de l’Ajuntament es reivindica la vigència de la lluita feminista i s’anima a combatre els discursos discriminatoris de la dreta.

L’acte institucional del 8 de març es farà el dia 7 al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica amb una taula de debat entre agents de canvi, aquelles persones que treballen per la igualtat de les dones des dels seus àmbits socials o laborals.

El dia 9 els Castellers de Terrassa acolliran durant tot el dia la IV Jornada Solidària en benefici de les dones que han patit violència masclista. A més de les manifestacions convocades pel mateix dia 8, durant tot el mes de març es faran més de 40 activitats relacionades amb el feminisme entre xerrades, tallers, teatre, dansa, lectures o exposicions.