Més de 400 tauletes als hospitals per a la comunicació entre malalts i familiars

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), la Fundació Àngel Soler Daniel i Omplim els Magatzems, una xarxa de voluntariat per fer front a l’emergència sanitària pel coronavirus, repartirán 400 dispositius mòbils i tauletes pels hospitals de Catalunya. D’aquesta manera es vol facilitar la comunicación entre pacients i familiars que a causa de la malaltia l’han de superar aïllats.

El projecte s’ha pogut coordinar gràcies a la cadena d’electrodomèstics Mediamarkt i l’operadora de telecomunicacions Telecom que proporcionen 400 dispositius i 400 línies de telèfon i 4G. Aquest divendres s’han lliurat els primers dispositius a l’Hospital de Sant Pau. En els pròxims dies la xarxa de voluntaris d’Omplim els Magatzems farà diferents entregues a la resta d’hospitals catalans.

Més endavant, les entitats solidàries promotores de la iniciativa esperen fer més donacions gràcies a la coordinació de Covid Warriors, un equip de voluntaris que des de l’inici de la pandèmia ha impulsat diferents accions com el projecte a escala estatal www. derechoaconectarse.org.