Més de 6.000 estudiants de secundària han participat a les promocions dels estudis de la UPC-ESEIAAT

L’Escola Superior d’Enginyeries Industrials, Aeroespacials i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya·BarcelonaTech (UPC) ha tancat el curs 2018-2019 amb una gran activitat de promoció dels 10 graus en enginyeria que oferta. Milers d’estudiants d’ensenyament secundari de tot Catalunya i les Illes Balears s’han apropat a aquest centre, sovint acompanyats pels seus pares i mares i el seu professorat. A més de les activitats realitzades a Terrassa, l’ESEIAAT també ha pogut promocionar els seus estudis a fires d’ensenyament i esdeveniments divulgatius a diferents punts de la geografia catalana.

Els 10 graus en enginyeries industrials, aeroespacials i audiovisuals que oferta l’ESEIAAT generen un gran interès entre els futurs estudiants universitaris de tecnologia. Segons explica la professora Núria Salan, sotsdirectora de Promoció dels estudis de l’ESEIAAT, “estem fent un gran esforç per fer arribar al nostre públic objectiu la nostra oferta d’estudis juntament amb tres idees força: que l’enginyeria i la tecnologia canvien el món, que som l’escola d’enginyeria mes important de Catalunya amb mes de 800 graduats i graduades cada any i que ens hem guanyat l’etiqueta de centre de referència en innovació i qualitat de la docència, amb 10 premis al llarg dels darrers anys. Volem transmetre que formem els enginyers i les enginyeres que necessita el país al segle XXI, i que per les nostres dimensions, som un centre clau per al desenvolupament econòmic i social de Catalunya”, afirma Salan.

En aquest sentit, més de 6.000 estudiants han participat aquest any en 13 activitats diferents de promoció durant el curs que ara finalitza, com ara les 7 Jornades de Portes Obertes, que es distribueixen en diferents mesos al llarg del curs. En concret han estat mes de 739 els estudiants que han pogut conèixer els estudis, els serveis, les sortides professionals i les instal·lacions de l’ESEIAAT acompanyats per 779 pares, mares i professorat a través d’aquestes jornades.