Més de 6.000 euros recaptats en el 1er Torneig de Pàdel Benèfic La Vida és Xula

Les instal•lacions del CN Terrassa van acollir la setmana passada la primera edició del Torneig Solidari de Pàdel La Vida és Xula, una comunitat creada en memòria de Laia Mira, una persona molt estimada dins la secció de pàdel de l’entitat i que va morir recentment per un càncer de mama.

Dissabte es van disputar les finals d’un torneig que es va haver d’endarrerir unes setmanes, ja que les dates inicials, del 15 al 18 de novembre, van coincidir amb el temporal de pluja. Tot i el canvi, hi va haver una alta participació, amb 110 parelles distribuïdes en tres categories, masculina, femenina i mixta, que van contribuir amb la seva inscripció a recaptar fons per a la lluita contra aquesta malaltia. La xifra ha sobrepassat els 6.000 euros, diners que aniran íntegrament al Servei d’Oncologia del Consorci Sanitari de Terrassa, col•laborador del torneig.

El campionat ha comptat amb una important aportació dels diferents patrocinadors, que han fet regals per un valor superior als 3.000 euros, i amb la col•laboració del CN Terrassa que ha llogat gratuïtament les diferents pistes durant els dies que ha durat el torneig.