Més de 60 artistes expliquen en un llibre el seu confinament per recaptar fons per Sanfilippo

Més de 60 artistes de tot l’Estat expliquen en un llibre els seus sentiments i l’experiència personal que han viscut durant aquests dies de confinament. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’associació terrassenca Sanfilippo Barcelona de lluita contra la malaltia. L’entitat que ha vist suspesos una desena d’actes, curses i activitats solidàries a causa de la pandèmia del coronavirus, ha reunit en el llibre “Músicos en cuarentena”, més de 60 relats i experiències.

“Músicos en cuarentena” es començarà a distribuir el mes que ve però ja es pot encarregar a través de les xarxes socials de l’entitat. El llibre conté històries i relats sobre com han viscut l’experiència del confinament artistes, actors, músics, cantants, escriptors o periodistes. El cantant Pitingo, Roberto Gil del grup Tenessee, la cantant de Los Mismos Helena Bianco i el pròleg de l’actor Carlos Iglesias, són alguns dels participants més destacats.

També hi ha l’experiència de grups com els M-Clan, Los Rebeldes, La Guardia o Cadillac entre molts d’altres. Els beneficis del llibre van destinats a la investigación de la síndrome de Sanfilippo, una malaltia rara i degenerativa que provoca l’envelliment i la mort prematura dels 70 nens que la pateixen a tot l’Estat.