Més de 700 fàbriques del Vallès s’adhereixen a la nova plataforma Catalonia Industry Suppliers de la Generalitat

Neix el Catalonia Industry Suppliers, una plataforma digital que conté informació de 700 centres productius del Vallès Occidental. Es tracta del primer directori d’empreses industrials de Catalunya creat pel Departament d’Empresa i Coneixement. El seu ’objectiu és ’impulsar la internacionalització del teixit industrial català. Principalment d’empreses dels sectors de l’automoció; l’electrònica i electricitat; maquinària i equipament; la química i plàstics; i el metall i la metal·lúrgia.

En total, el directori recull més de 3.500 centres i plantes productives de 3.000 empreses industrials que operen a Catalunya per facilitar-ne la seva connexió internacional i que esdevinguin proveïdores d’empreses de tot el món. 

El nou directori industrial té registrades actualment 3.066 empreses catalanes industrials i exportadores que tinguin més de 10 treballadors i facturin a partir de 2 milions d’euros. La plataforma proporciona un cercador intel·ligent en anglès que permet trobar tant empreses com productes industrials específics segons paràmetres com el sector, la mida de l’empresa o la seva localització, entre d’altres. De fet, el Catalonia Industry Suppliers classifica els proveïdors industrials en 35 sectors i inclou un llistat de més de 32.200 productes i serveis que s’aniran actualitzant i ampliant periòdicament.

 La plataforma Catalonia Industry Suppliers es complementa amb altres serveis d’ACCIÓ que tenen per objectiu impulsar la internacionalització de l’empresa catalana i l’acompanyament d’empreses estrangeres a Catalunya. D’aquesta manera, des de la xarxa de 40 oficines de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ es proporcionaran alertes de manera anticipada sobre oportunitats de negoci internacionals a les empreses que s’hagin adherit al directori.