Més de cent propostes culturals per aquest estiu a la ciutat

Més de cent espectacles de teatre, tallers, cinema, música i activitats configuren la programació del Fem Estiu d’aquest any, un conjunt de propostes culturals, des d’ara i fins a finals de setembre repartides per tota la ciutat. Aquest any es dobla el pressupost de l’any anterior i arriba als 46.000 euros, amb el 90 per cent de les propostes fetes per companyies i entitats de la ciutat.

Entre les activitats cal destacar els tallers de percussió i de cinema a diferents barris, les sessions de DJ, espectacles familiars i de circ o el popular cinema a la fresca que es farà dins el Cicle Gaudí en tres barris de la ciutat, entre els quals el pati de l’Associació de Veïns d’Ègara, on aquest dilluns s’ha presentat la programació.

També cal destacar el cicle Sons dels Temps inclòs en la programació, l’espectacle de dansa Los extranjeros al Teatre Principal el dia 20 i el concert del Cor Jove Nacional de Catalunya que enceta gira el 4 d’agost a la Seu d’Ègara. També els jocs de carrer, les havaneres a Les Fonts o el Festival de Circ al mes de setembre, entre més d’un centenar d’espectacles i propostes per passar un bon estiu a la ciutat.

El sector cultural terrassenc s’afegeix al manifest del món de la Cultura, en contra la censura que l’extrema dreta vol imposar en algunes comunitats.