1.150 joves reben formació sobre les causes i les conseqüències dels accidents de trànsit

Alcohol, drogues i poca experiència, són tres dels factors que provoquen molts accidents de trànsit, sobretot, entre els conductors més joves.

1.150 alumnes de 4t d’ESO de 16 instituts de Terrassa han assistit a l’activitat sobre educació viària ‘Canvi de Marxa’ que s’ha fet aquest matí, en dues sessions, al Teatre Principal.

Es tracta d’una iniciativa educativa organitzada per la Policia Municipal de Terrassa amb la col•laboració de la Fundació Mutual de Conductors i el Servei Català de Trànsit, que també compta amb la col•laboració de professionals de la policia, els bombers i el Sistema d’Emergències Mèdiques i amb testimonis de víctimes reals i els seus familiars.

L’acte, que ja fa uns anys que es fa a la nostra ciutat, té per objectiu conscienciar el jovent sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit, a més de fomentar conductes responsables i d’autoprotecció en aquesta franja d’edat.

‘Canvi de Marxa’ és una activitat multidisciplinar que inclou teatre, projeccions audiovisuals i testimonis reals que mostren les conseqüències que tenen els accidents pels mateixos afectats i per les persones més pròximes.