Més nivell al II Torneig Promeses Infantil Femení del CN Terrassa

El bàsquet de formació no s’atura aquest cap de setmana pel Carnestoltes. És la data escollida pel CN Terrassa per organitzar el II Torneig Promeses Femení, una competició que aplegarà sis dels millors equips catalans en categoria infantil.

El grup “A” el formen el Barça CBS, l’Almeda i el CN Terrassa, mentre que en el “B” hi haurà el CN Sabadell, el campió l’any passat, el Femení Maresme, i el València BC. En aquesta segona edició s’incrementa el nivell dels equips participants, ja que pel pavelló del Pla del Bon Aire passarà el gruix de la selecció catalana infantil.

El torneig arrencarà el divendres a la tarda, amb els primers partits de la fase de grups. Els dos primers accediran a les semifinals, mentre que els tercers disputaran el matx pel cinquè i sisè lloc. La final tindrà lloc el diumenge a dos quarts d’una del migdia. Barça i Almeda surten com a favorits al títol.

Com a activitats complementàries, dissabte a la tarda tindrà lloc un concurs de triples i un altre de Two Ball. L’objectiu del CN Terrassa és organitzar al març la primera edició d’aquest mateix torneig, però en categoria masculina.