Més vigilància durant les festes de Nadal i noves mesures de seguretat per a l’oci nocturn

Durant l’època nadalenca s’incrementa l’activitat social als carrers i això fa que augmentin també els fets delictius. És per això que Terrassa reforçarà aquests dies la seguretat, amb un dispositiu coordinat entre els Mossos d’Esquadra i la Policia municipal. La ciutat comptarà, de dia, amb més vigilància a les zones comercials, mentre que de nit es posaran en marxa un seguit de mesures de seguretat per garantir un oci nocturn lliure i de qualitat.

En aquest sentit, a partir d’aquest cap de setmana TMESA ampliarà el servei del Bus Nit, amb sis expedicions més que operaran fins a tres quarts de 9h del matí. A més a més, l’Ajuntament ha creat una xarxa d’itineraris recomanats per tornar a casa a peu després de sortir de festa. Uns camins segurs que estaran anunciats amb material gràfic als diferents locals d’oci nocturn i que transitaran pels carrers més il·luminats. D’altra banda, per aquells que circulin en vehicle privat, també es reforçaran els controls policials de seguretat viària.

La policia alerta que durant les festes de Nadal solen augmentar els robatoris tant a persones com a l’interior dels vehicles. Entre les principals recomanacions; cal no deixar en llocs visibles objectes de valor ni diners, dur penjada la bossa de mà a la part del davant i evitar portar la cartera o el mòbil a la butxaca del darrere.

Policia Nadal Dispositiu